www.jackpot-bowling.dk

300.... makes the day

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

SPILLEREGLER TIL KLUBMESTERSKABET I Bowlingklubben Jackpot.

Klubmesterskabet starter i januar måned, og man må kun spille 6 gange hvoraf de 4 er gældende. Det vil være muligt at vælge mellem 7 spilledage, 2 gange i månederne, januar, februar, marts og en gang i april. De 6 spilledage er valgfrie. Der spilles 3 serier pr. gang, europæisk. Man må ikke spille alene, men skal kontakte stævnelederen, som derefter finder en makker. Man skriver under på hinandens slagseddel, som udleveres ved stævneleders hjælp. Alle klubbens medlemmer kan deltage. Der gives ikke dispensation for manglende spilledage. Der er højst 5 minutters opvarmning på den bane man skal spille på.

Deltagerne i semifinalen er de spillere med det højeste snit, af de 4 højeste resultater ud af de 6. Altså samlet resultat delt med 12 serier (4 X 3). Spiller man ikke mindst 4 serier, skal resultatet stadig deles med 12 (antal serier).

Semifinale spilles den første mandag i maj måned.

Semifinale spilles ligeledes over 3 serier, europæisk, med bane skift, til højre, efter hver serie. De 4 højeste resultater, i dame og herre rækken, af de 3 serier går til finalen. Antallet af semifinale deltagere er 4 hos damer og 8 hos herrer.

Finale spilles den 3 mandag i maj måned.

Finale spilles som trinfinale, amerikansk, hvor lavest placerede er udfordrer og derfor starter på venstre bane halvdel og spiller 1. rude. Den udfordrede spiller så 2 ruder, med start på højre bane og vil derved afslutte serien. Trin 1 og trin 2 afgøres på 1 serie hvor højeste score går videre. Trin 3 spilles bedst af 3 serier.

Finalen og semifinalen starter klokken 18,00 og mødetid er klokken 17:45. Hvis ikke man har tilmeldt sig senest klokken 17:55, kan man ikke deltage i semifinalen og finalen, dette kan ikke dispenseres. Finalen spilles i korrekt kamptrøje.

Bestyrelsen udpeger en stævneleder til hele arrangementet, som er ansvarlig for at reglerne overholdes, og starter tilmelding op i god tid inden første start. Bestyrelsen fastsætter et eventuelt deltagergebyr.

Så vidt det er muligt vil resultaterne blive offentligt gjort på Jackpots hjemmeside en gang om måneden.

Af hensyn til korrekt afvikling af finalen bør man give hallen besked inden spilledag, da personalet så kan være behjælpelig, som ved kampe.

Vedtaget af Jackpots bestyrelse i 2013.